Blogi

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.

Viime aikoina olen yrittänyt tehdä kokeiluja mustavalkoisilla maisemilla. Inspiraatio tähän syttyi kun näin muutaman vanhan negatiivin Marokon lomaltani ja olen oikein tyytyväinen miltä kokeilut näyttävät. Se on tavallaan maisema, joka esittää useita kysymyksiä ja saa sinut miettimään mitä kaikkea kuvasta on jätetty pois.

Viime viikolla kävin kaupungingallerian näyttelyssä. Näin kokoelman modernin ajan maalarien, valokuvaajien ja käsitetaiteilijoiden töitä. Se oli inspiroivaa monella tapaa, ja monella tapaa ei. Anna minun johdattaa sinut näyttelyn läpi.

Kun ensi kertaa aloitin maalaamisen, yritin vangita pienen esineen yksityiskohtaisesti ja sovittaa sen maisemaan joka oli jo valmiiksi täynnä. Kun näin nämä maalaukset jälkikäteen, tajusin, ettei katsoja todennäköisesti tiennyt mihin hänen tulisi keskittyä ensiksi. Minimalismin löytäminen auttoi minua ja tässä muutama vinkki, jotka voivat auttaa sinuakin.

© 2021 Puheterapiapalvelut Fiia Mäki-Lohiluoma. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!